Nazad

Seltiksi otpustili O'Nila

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 21.04.2012 - 09:25

Boston Seltiksi otpustili su veterana Džermejna O'Nila i na njegovo mesto doveli Šona Vilijamsa, samo sedam dana pre početka plejofa NBA lige.

O'Nil je u tekućoj sezoni odigramo samo 25 mečeva, a zbog operacije zgloba leve ruke poslednji meč je odigrao 22. februara. Prosečno je imao 5 poena, 5.4 skoka, 1.7 blokada.

Tako su se Seltiksi odlučili da otpuste nekada najperspektivnijeg centra NBA lige i potpišu Vilijamsa koji je ove sezone beležio oko tri poena u proseku nastupavši za Dalas Meverikse.

Seltiksi su u noći između petka i subote poraženi od Atlante, ali su protiv potencijalnog rivala u plejofu odmarali svije najbolje igrače (Garnet, Pirs, Alen, Rondo).

Džermejn O’Nil je u ligu ušao 1996, kada su ga Blejzersi pokupili sa 17. mesta na draftu, ali je vrhunsku klasu dokazao te četiri godine kasnije, prelaskom u Pejserse.

Za osam godina u Indijanapolisu nije bio starter samo kada je bio povređen, a u šest uzastopnih sezona imao je prosek veći od 19 poena, 8,8 skokova i 2 blokade.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: