Nazad

Senzacija: Liverpul otima Volkota?!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:52

Menadžer Crvenih Brendan Rodžers smatra da bi mladi igrač Arsenala bio prva zvezda na Enfildu

 Novi menadžer Liverpula Brendan Rodžers očajnički želi da dovede krilo Arsenala Tea Volkota i spreman je da ponudi 15 miliona evra od buduće prodaje napadača Endija Kerola, prenosi britanski San. Volkot ima još jednu godinu ugovora sa Crvenima, a još ne želi da produži saradnju pošto na njegovu adresu stižu ponude i Čelsija i PSŽ. Njegov cilj je da iskoristi situaciju i konačno se platežno izjednači sa drugom engleskim reprezentativcima koji zarađuju po 100.000 funti nedeljno (trenutno dobija 65.000).

 
Menadžer Plavaca Roberto di Mateo uskoro će poslati i zvaničnu ponudu, a ni trener Svetaca Karlo Anćeloti ne gubi vreme. Ipak, Rodžers želi da ih pretekne, jer veruje da bi Volkot bio prva zvezda na Enfildu. To neće biti tako lako, jer menadžer Tobdžija Arsena Venger po svaku cenu želi da zadrži Volkota zato što Robin van Persi odbija da produži ugovor. 
 
Čelnici Liverpula su odbili molbu iz Njukasla, koji su želeli da vrate Kerola na pozajmicu, jer žele isključivo da ga prodaju kako bi došli do novca za nove transfere.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: