Nazad

Šimunić: Bilić je kukavica!

Izvor: Mozzartsort - Svetski sport - Ponedeljak 25.06.2012 - 12:27

Iskusni štoper nakon što na EURU 2012 nije odigrao ni minut, žestoko napao selektora

Hrvatska je ipak reprezentacija koja kao i sve ostale iz bivše SFRJ ne može da odigra takmičenje, a da nema priča, problema i sukoba. Na ovom EURU su ispali u grupi i po povratku je prošlo tek nekoliko dana pre nego što je veteran Josip Šimunić dao intervju u kome je oštro napao selektora Slavena Bilića. Sadašnji igrač Dinama, a bivši Hamburgera, Herte i Hofenhajma, nije odigrao ni minut, pa je raspalio po čoveku koji je šest godina vodio Vatrene.

"Grupa je bila teška, ali smo je mogli proći da smo imali boljeg i hrabrijeg selektora", rekao je Šimunić koji je zatim nastavio da kritikuje kako selektora tako i neke kolege.

"Samo jednom je sa mnom razgovarao pre EURA i reko mi je da sam važan, a onda me stavio ne klupu bez objašnjenja. Da li sam to zaslužio nakon 95 utakmica za Hrvatsku? On me ponizio i kao igrača i kao čoveka. Sebi je dao ocenu pet, ali mu ja dajem jedincu. On za mene više ne postoji. Napomenuo bih i da su neki igrali u početnoj postavi tako što su se nametali preko novina, a ne igraju u klubu", poručio je Šimunić koji je čini se kad je već otvorio karte trebao da ide do kraja i kaže na koga misli. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: