Nazad

Sinišina pravna pobeda: Sporting da isplati Mihajloviću tri miliona evra

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Nedelja 29.03.2020 - 13:54

Srpski strateg je dobio sudski sport protiv lisabonskog velikana na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani

Mihajlović proveo samo devet dana kao trener Sportinga FOTO: EPA-EFE
Srpski strateg Siniša Mihajlović proveo je samo devet dana kao trener lisabonskog Sportinga, i za to će inkasirati tri miliona evra. Iako nije reč samo o novcu, nekadašnjem selektoru "orlova" ovo će verovatno biti najdraže zarađene pare, s obzirom na okolnosti.
 
A one su, podsetimo, bile veoma nesvakidašnje. Naime, nepune dve nedelje pošto je u leto 2018. godine potpisao trogodišnji ugovor, Mihajlović je dobio otkaz u lisabonskom velikanu, pošto je prethodno smenjeno celokupno rukovodstvo s kojima je srpski strateg postigao dogovor o saradnji.
 
Odmah potom, sadašnji strateg Bolonje, pokrenuo je pravni postupak kako bi dobio celokupan iznos predviđen za potpisani ugovor, a po presudi Suda za sportsku arbitražu u Lozani, Sporting je dužan da do aprila Siniši isplati tri miliona evra kao kompenzaciju ua nepoštovanje odredaba ugovora.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: