Nazad

Siti nudi 50 miliona za bivše igrače Partizana

Izvor: Sportal - Svetski sport - Ponedeljak 20.08.2012 - 15:06

Stevan Jovetić i Matija Nastasić mogli bi da se presele u Englesku, jer je Mančester siti u finišu prelaznog roka Fiorentni za dvojicu sjajnih fudbalera ponudio 50 miliona evra.

Italijanski mediji ističu da Roberto Manćini želi po sveku cenu i Jovetića i Nastasića.

Siti je tokom vikenda poslao jednu ponudu za Jovetića, a nakon što nisu zainteresovali čelnike Fiorentine u ponudu su uključili i Nastasića, pa je pitanje da li će "ljubičasti" ostati imuni na 50 miliona evra.

Crnogorskog reprezentativca su tokom leta pokušali da dovedu Čelsi i Juventus u svoje redove, ali su čelnici Fiorentine, koji nemaju nameru da puste Jovetića za manje od 30 miliona evra, odoleli pritiscima. "Građani" su spremni da ispune njihove zahteve, a u korist im ide u želja napadača da napusti Firencu, dok su za mladog štopera spremni da izdvoje 20 miliona evra.

Inače, Nastasić uživa veliko poštovanje trenera velikog rivala Sitija, Aleksa Fergusona, šefa struke Mančester junajteda, koji je za njega rekao da je "novi" Nemanja Vidić i jedan od najboljih mladih defanzivaca. Manćini bi se na ovaj način izbiljno zamerio iskusnijem kolegi.

Čelnici "ljubičastih" nemaju mnogo vremena za razmišljanje, jer je malo vremena ostalo do kraja prelaznog roka, pa je pitanje da li će se i za 50 miliona odreći najboljih fudbalera tima.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: