Nazad

Sjajni Vujin doneo pehar Kilu

Izvor: Sportal - Svetski sport - Četvrtak 23.08.2012 - 13:18

Vladajući šampion Nemačke i Evrope, Kil, tamo gde je stao na kraju prošle sezone, nastavio je u uvodu nove - sa pobedama. "Zebre" sa severa Nemačke su u meču za trofej Superkupa savladale Flensburg rezultatom 29:26 (14:14), najviše zaslugom Marka Vujina, jednog od dvojice srpskih reprezentativaca koji brane boje najdominantnijeg tima na Starom kontinentu.

Vujin, koji je u tekućem prelaznom roku stigao iz mađarskog Vesprema, bio je najefikasniji akter utakmice sa 9 golova (4 iz sedmerca).

Kapiten našeg nacionalnog tima Momir Ilić doprineo je novom peharu Kila sa jednim pogotkom, Žiha je dao šest golova, a Narsis tri.

Tim koji je minulu sezonu završio sa maksimalnim učinkom u ligi, tako je odbranio pehar Superkupa i najavio još jednu berićetnu sezonu u kojoj će biti favorit na svim frontovima. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: