Nazad

Skijašice se već sele u Kurševel

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 15.12.2012 - 15:50

Loši vremenski uslovi u francuskom Val d’Izeru uslovilo je otkazivanje trećeg superveleslaloma ovogodišnjeg Svetskog kupa u konkurenciji skijašica.

Lindzi Von, pobednica prethodnog superveleslaloma u St Moricu

Tačan razlog otkazivanja trke je sneg koji je dosta napadao u toku noći, ali i gusta magla, zbog koje su organizatori već imali problema u petak.

Tada je na programu bio treći spust sezone, a zbog magle je start pomeren naniže, što je najbolje iskoristila Švajcarkinja Lara Gut i došla do prve pobede ove sezone, a druge posle skoro dve godine.

Posle odlaganja superveleslaloma u Val d’Izeru, skijašice su se odmah uputile u Kurševel, gde ih već u nedelju očekuje takmičenje u veleslalomu. Na toj trci je trebalo da učestvuje i mlada srpska skijašica Nevena Ignjatović, ali je odlučila da ne startuje, tako da će prvi put ove sezone u Svetskom kupu skijati u austrijskom Zemeringu krajem meseca.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: