Nazad

Snajder: Imamo "krticu" u timu

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 21.06.2012 - 15:14

Neko je medijima prenosio dogovore iz svlačionice, tvrdi Snajeder. "Ostavite Van Marvijka, pronađimo kriticu u timu", poručio fudbaler Intera.

Ko će biti evropski prvak? Holandija ili Španija!

Ovakav biste odgovor dobili od većine ispitanika da ste ga postavili pre početka Eura. I kladionice su verovale da "lale" mogu do titule u Poljskoj i Ukrajini. Po njima je tim Berta van Marvijka bio drugi na listi, odmah iza Španije.

Ko je po vama najveće razočaranje prvenstva? Za razliku od prvog pitanja, kod ovog drugog su svi složni - Holandija!

I jeste.

"Narandžasti" su baš razočarali. Vicešampion sveta ispao je već posle prvog kruga, sa "krompirom" na bodovnom saldu. Neverovatno, ali istinito. Ni u Holandiji ne mogu da veruju da svetske zvezde u jednom timu, poput Van Persija, Snajdera, Robena... nisu uspele da igraju barem nerešeno na jednoj od tri utakmice.

Ipak, ušli su u istoriju. Po lošim rezultatima na evropskim prvenstvima stali su uz rame Jugoslaviji iz 1984. godine.

Prvi na udaru u domovini našao se selektor Bert van Marvajk. Njega su okrivili i neki igrači, među kojima nije Vesli Snajder.

"Holandija ima mnogo ozbiljnije probleme od kritikovanja selektora. Mnogo je važnije da pronađemo "krticu" u našim redovima", rekao je Snajder, jedan od onih koji su najviše podbacili.

Holandija je na EP igrala u B grupi i izgubila sve tri utakmice, od Danske sa 1:0, a od Nemačke i Portugalije sa po 2:1.

Učinak od tri poraza je najgori u istoriji Holanđana na velikim takmičenjima. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: