Nazad

Šok i neverica na Apeninima: Trener Intera dobio metak

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Subota 16.11.2019 - 14:06

Velika bura podigla se u Italiji pošto je Antonio Konte dobio žestoku pretnju, u pismu koje je stiglo na njegovu adresu nalazio se čak i metak

Konte meta atentata? FOTO: AP
Inter igra možda i najbolju sezonu u poslednjih deset godina, bore se sa Juventusom za titulu, a zasluge idu na račun jednog čoveka Antonio Kontea. Nekada i sam odličan fudbaler je preporodio Milaneze, ali očigledno nekome to i te kako smeta.
 
Italiijanski mediji pišu da je Konte juče primio jednu pošiljku, tačnije pismo veoma opasne sadržine, Jer ne samo da je sadržalo pismenu pretnju, nego je u pravom mafijaškom stilu imalo u koverti i metak. Pretnja koja se ne sme uzeti zdravo za gotovo, posebno u zemlji u kojoj su ovakvi "običaji" i nastali, jer to znači samo jednu stvar - da mu se sprema atentat!
 
Naravno, odmah su reagovali karabinjeri i uzeli pismo na detaljnu analizu, a istraga je već počela te se pregledaju snimci sa sigurnosnih kamera u Apijanu Đentileu, Intereovom trening centru gde je paket i stigao. Za sada nema nikavih izjava, a Konte je dobio i obezbeđenje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: