Nazad

Šou Ronalda, povratak Kasiljasa

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 10.01.2013 - 15:33

Posle Sevilje, plasman u četvrtfinale Kupa kralja u sredu su potvrdili i Real Madrid i Saragosa.

Šou Ronalda, povratak Kasiljasa

Real je sa 4:0 lako nadigrao Seltu, a druga dva gola postigao je u finišu meča sa igračem manje na terenu. Kristijano Ronaldo ostvario je het-trik uz asistenciju, a na gol se vratio Iker Kasiljas.

Saragosa je sa 2:0 nadigrala Levante sa igračem više i prošla dalje ukupnim rezultatom 3:0. Stefan Babović nije bio među 18 fudbalera u timu.

Real je Seltu slomio golovima Kristijana Ronalda u prvih 25 minuta, posle dodavanja Alvara Arbeloe iz auta fenomenalnim udarcem iskosa sa leve strane.

Potom je Portugalac iskoristio sjajnu proigravanje Luke Modrića. U nastavku nije bilo golova, da bi poslednjih 20 minuta Selta dobila šansu nakon isključenja Serhija Ramosa.

Međutim, i sa igračem manje Real je dotukao rivala u poslednja tri minuta. Prvo je Gonsalo Iguain progirao Ronalda za het-trik Portugalca, koji je potom namestio četvrti gol Samiju Kediri.

 


Real Madrid vs Celta 4:0 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Saragosa je do nove pobede nad Levanteom stigla pogocima Franka Zukulina u prvom, i Paka Montanjesa u drugom poluvremenu. Domaćin je pobedu potvrdio samo minut nakon isključenja Hektora Rodasa.

Real će u četvrtfinalu igrati protiv Valensije, dok će Saragosa da igra protiv Sevilje koja je eliminisala Maljorku i pored poraza u revanšu na svom terenu.

U četvrtak igraju Hetafe - Atletiko Madrid (prvi meč 0:3), Betis - Las Palmas (1:1) i Barselona - Kordoba (2:0). Barsa, ako prođe ide na Malagu, dok bi drugi par mogao da bude Atletiko Madrid - Betis.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: