Nazad

Sraman potez Azara, Svonsi u finalu

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 24.01.2013 - 10:51

Fudbaleri Svonsija odigrali su 0:0 sa ekipom Čelsija u revanšu Liga kupa i plasirali se u finale, a meč je upropastio sramnim potezom Belgijanac Eden Azar.

Sraman potez Azara, Svonsi u finalu

Svonsi je tvrdom igrom sačuvao prednost od 2:0 koju je doneo iz Londona i tako se plasirao u istorijsko finale.

Belgijski reprezentativac je u 80. minutu želeći da što pre vrati loptu u igru, nasrnuo na dečaka koji skuplja lopte u nameri da je otme. Ali, dečak se nije dao, pa ga je Azar šutnuo kako bi na kraju došao do iste,

Nastala je velika gužva jer su svi prvotimci Svonsija nasrnuli na Azara, da bi ga sudija Kris Foj isključio direktnim crvenim kartonom.

„Obojica priznaju da su pogrešili. Dečak se izvinio jer je odugovlačio, a Azar je bio frustriran i pokušao je da dođe do lopte. Šutirao je loptu kako bi došao do nje. Možemo da analiziramo pola sata, ali svi znamo da su obojica pogrešili“, rekao je menadžer Čelsija Rafael Benites.

Za nijansu oštriji bio je menadžer Svonsija Mihael Laudrup.

„Mislim da će Azar zažaliti kada vidi šta se desilo. Dečak je trebalo da ostavi loptu, ali prvo je gurnut, a zatim i šutnut. Razumem kada je neki igrač pod pritiskom, ali takve stvari jednostavno se ne rade“.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: