Nazad

Sraman sukob: Pobeda Milana u senci SVAĐE Gatuza i Bakajoka - neko će leteti! (VIDEO)

Izvor: Blic, OK Radio - Svetski sport - Utorak 07.05.2019 - 11:32

Fudbaleri Milana savladali su Bolonju u 35. kolu Serije A sa 2:1, a čitava javnost na Apeninima priča o sukobu Đenara Gatuza i Tjemuea Bakajoka.

Italijan i Francuz su razmenili teške reči FOTO: Printscreen
Italijan i Francuz su razmenili teške reči u toku duela, tačnije u 26. minutu, a pozajmljeni igrač Čelsija je navodno opsovao legendu "roso-nera".
 
Ovaj je uzvratio sa: "Obračunaćemo se mi posle utakmice", a nije tajna da je vezista "plavaca" već duže vreme na tankom ledu.
 
Isto tako, uprava Milana nije zadovoljna kako Gatuzo obavlja posao, međutim, čini se da je "crv" u čitavoj priči ovog puta ipak Bakajoko.
 
Sve je počelo tako što se Tjemue pobunio jer ga Đenaro nije uveo u igru nakon povrede Lukaša Bilje, što je bila jedina logična odluka u tom trenutku.
 
Bakajoko je 2017. godine stigao kao veliko pojačanje na "Stamford Bridž", međutim, nije se snašao pa je vrlo brzo prosleđen na pozajmicu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: