Nazad

Sudija proboden kopljem u vrat na atletskom mitingu!

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 27.08.2012 - 00:57

Nesrećni 75-godišnji Diter P. loše procenio let koplja i doživeo teške povrede, zbog kojih je prebačen u bolnicu u Dizeldorfu gde je operisan i gde mu se lekari bore za život

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strašne scene na atletskom takmičenju koje je danas održano u Dizeldorfu! Sudija Diter P. je teško povređen pošto je od strane takmičara pogođen kopljem u vrat! Pomenuti 75-godišnji sudija je ekspresno prebačen helikopterom u bolnicu, gde je operisan i nalazi se u kritičnom stanju. Pogođen je u arteriju u vratu, izgubio je mnogo krvi i lekari se bore za njegov život.

 
Incident se desio sasvim slučajno kada je nesrećni sudija Diter P. koji meri bačenu daljinu ustao sa stolice i ranije krenuo prema koplju, loše procenivši njegov let. Ono ga je probolo u vrat i scena je prema rečima očevidaca bila kao ih horor filmova. Pripadnici hitne pomoći su brzo reagovali i ukazali mu prvu pomoć do dolaska helikoptera koji ga je prevezao u bolnicu.
 
Miting u Dizeldorfu je poznat kao "Igre Vilhelma Ungera" i glavni je atletski događaj svake godine u Dizeldorfu. Učestvuju najbolji seniorski i juniorski atletičari iz okoline Dizeldorfa i predstavlja jedan od najpopularnijih sportskih događaja u regionu.
 
Posle incidenta, takmičenje je automatski prekinuto, a takmičari i gledaoci su užasnuti otišli kućama.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: