Nazad

Švercer kokaina na fudbalskom terenu

Izvor: Sportske - Svetski sport - Ponedeljak 13.08.2012 - 13:24

Neverovatna priča stiže iz Čilea. Ruski fudbaler koji je u toj zemlji osuđen zbog šverca kokaina nastupa za drugoligaša Santijago Morning.

  Kad čovek ima sreće onda za njega nema prepreka. Maksim Molokojedov (24) počeo je fudbalsku karijeru u Rusiji ali je nakon toga krenuo "trbuhom za kruhom" i put ga je odveo u Čile.

Tamo je nastavio sa igranjem fudbala ali je, nezadovoljan zaradom, odlučio da pokuša šverc šest kilograma kokaina u rodnu Rusiju.

Kako je uhvaćen na aerodromu vrlo brzo je dobio zatvorsku kaznu od tri godine. Iteresantno je da će ovom srećnom Rusu život iza rešretaka mnogo lakše pasti nego ostalim zatvorenicima jer svakog dana ide na treninge Santijago Morninga i nastupa za taj klub u drugoj čileanskoj ligi.

"Krenuo sam lošim putem, ali imam priliku za popravni. Nadam se da ću i posle izlaska iz zatvora imati priliku da fudbalom zarađujem za život" konstatuje Molokojedov.

Svoje klupske obaveze obavlja uz pratnju policije ali koga je još briga za to što mora da putuje na trening vezan lisicama kada svakoga dana do tri sata popodne može da uživa u slobodi umesto da sedi zatvoren u četiri zida.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: