Nazad

Tanjević: "NBA treneri su budale"

Izvor: Sportske - Svetski sport - Utorak 21.08.2012 - 13:32

Bogdan Tanjević smatra da američki stručnjaci nemaju pojma da rade svoj posao i da su obične budale.

Trenerski stručnjak sa naših prostora, koji je sa Bosnom pokorio Evropu, Bogdan Tanjević, u razgovoru za Gazetu kritički se osvrnuo na NBA trenere.

Tanjević je razočaran zbog nedolaska na pripreme Enesa Kantera, košarkaša Jute Džeza.

"Kanter je veliki talent i definitivno će nam nedostajati. Odlučio je da se ne odazove, ali iskreno mislim da mi više trebamo njemu, nego on nama. Sa reprezentacijom nije trenirao tri godine i to svakako nije u redu", izjavio je Tanjević, te dodao:

"Amerika je pravo mesto za Kantera, mesto gde uopšte ne treba koristiti mozak i to zbog trenera koji ništa ne razumeju. U NBA ligi postoje tri-četiri trenera koja nešto vrede i koji se pamte. Svi ostali su glupi uključujući i trenera Jute, Tajrona Korbina. Za tog čoveka više ne želim da čujem, a kamoli da ga nazovem.

Hteo sam da mu pomognem i pkažem njegovim igračima neke stvari s kojima bi sigurno postali bolja ekipa, ali danas to ne želim. Jednostavno ne mogu da radim sa onima koji ne razumeju ništa. Tu mislim i na Kantera, zaboravio je da igra košarku otkako je otišao u NBA. On je centar, a ujedno ima i najmekšu ruku, ali u Juti to ne razumeju i samo ga guraju pod koš. Budale", besneo je Tanjević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: