Nazad

Ti igraj, tetka će ti isplete džemper!(VIDEO)

Izvor: Mondo - Svetski sport - Ponedeljak 02.07.2012 - 14:41

Neverovatna scena na tribinama Centralnog terena na Vimbldonu dok se Marej borio protiv Bagdatisa. Jedna žena štrikala i povremeno bacala pogled na teren!?

Šta sve možete da radite dok gledate teniski meč na tribinama? Možete da navijate za svog omiljenog igrača/igračicu, da grickate neki "sport za zube" (ne glasno, ne daj Bože), da tipkate sms poruke ili da štrikate!

Da, da, da, klot-frket i taj fazon.

Upravo to je radila jedna gospođa dok se Endi Marej borio protiv Markosa Bagdatisa na Vimbldonu u meču koji se, ispostaviće se, završio najduže u istoriji tog prestižnog turnira. Tačno dva minuta iza ponoći, mada je pravilo da se do ponoći, odnosno do 23 časa po britanskom vremenu, mečevi prekidaju. Ipak, sudija je dozvolio Mareju da servira iza 23 časa i potom je Škot pobedio i ušao među 16.

 Dok su se ostali na tribinama nervirali, navijali za domaćeg tenisera, ona je plela neki odevni predmet. Možda je to bio njen način da pobedi nervozu.

Ponašanje ove gospođe izazvalo je mnogo komentara u Engleskoj, a jedna devojka joj je poručila: "Ako već imaš kartu za Centralni teren, zašto ne gledaš!? Ako ti se ne gleda tenis, ja bih vrlo rado uzela tvoju kartu!". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: