Nazad

Tipsarević nadigrao Đokovića

Izvor: Tanjug - Svetski sport - Petak 11.05.2012 - 23:46

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale masters turnira u Madridu pošto je večeras u četvrtfinalu savladao svetskog broja jedan, zemljaka Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:2), 6:3.

Tipsarević je ostvario drugu pobedu nad Đokovićem u njihovom šestom međusobnom duelu, a njegov rival u borbi za finale biće Švajcarac Rodžer Federer koji je pobedio Davida Ferera iz Španije.

U drugom polufinalu mastersa u Madridu sastaće se Argentinac Huan Martin Del Potro i Čeh Tomaš Berdih. Ranije danas Del Potro je savladao Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 6:3, 6:4, dok je Berdih bio bolji od Španca Fernanda Verdaska - 6:1, 6:2.

Turnir u Madridu igra se za ukupan nagradni fond od 3,97 miliona evra.

Đoković: Želim što pre da zaboravim ovu nedelju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle eliminacije sa turnira masters serije u Madridu da što pre želi da zaboravi ovu nedelju i plavu šljaku. "Želim što pre da zaboravim ovu nedelju i pređem na terene sa pravom šljakom. Bilo mi je potrebno sedam dana da se naviknem na novu podlogu, koliko je moguće prikažem pristojan nivo tenisa i pobedim nekoliko mečeva. Vrlo je jednostavno, plava šljaka nije za mene", poručio je Đoković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: