Nazad

Totenhem prihvatio 35 miliona za Modrića!?

Izvor: Sportske - Svetski sport - Nedelja 29.07.2012 - 12:58

Kako ekskluzivno prenose britanski mediji, sinoć kasno je postignut dogovor između Real Madrida i Totenhema koji će za 35 miliona funti prodati svog fudbalera Luku Modrića.

 Velika letnja transfer saga se bliži svom kraju.

Luka Modrić je na korak od odlaska, engleski Totenhem je pristao na ponudu Madriđana koji će za hrvatskog reprezentativca izdvojiti 35 miliona funti.

Iako su prvobitno zahtevali 40 miliona funti, Sparsi su izgleda ipak popustili u svojim zahtevima i pristali da Hrvata prodaju za 5 miliona funti manje.

Priča vezana za Luku Modrića, koja traje još od prošlog leta, tako se konačno bliži kraju.

Naime, Modrić je i prošlog leta želeo da napusti Vajt Hart Lejn.

Tada je predsednik Levi u poslednjem trenutku blokirao njegov prelazak u Čelsi i ovog leta je jasno poručio da transfer u redove nekog od domaćih rivala nije opcija.

Kako su Mančester Junajted, Siti i Čelsi ispali iz kombinacije, prethodnih meseci je kao glavni, a sada i uspešni kandidat isplivao Real Madrid.

Engleski mediji spekulišu da su dva kluba kasno sinoć postigla konačni dogovor i da će saradnja, tačnije transfer Luke Modrića u Real Madrid biti ozvaničen već na startu naredne nedelje.

Murinjo će na ovaj način dobiti značajno pojačanje za novu sezonu koje želi da vidi u ekipi do polaska na američku turneju u okviru koje Madriđani već u četvrtak igraju sa Bekamovim Galaksijem.

U isto vreme, njegov dolazak će ponovo otvoriti pitanje Brazilca Kake, te Turčina Sahina koji bi u žestokoj konkurenciji na sredini terena mogli da napuste klub.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: