Nazad

Transfer: Bejl ide u Barselonu

Izvor: Blic sport - Svetski sport - Petak 11.05.2012 - 13:41

Prelazni rok još nije počeo, a transfer "bomba" je tempirana i stiže iz redova Barselone. Prvo pojačanje katalonskog tima u letnjem prelaznom roku trebalo bi da bude fudbaler Totenhema Geret Bejl, piše španska "Marka".

Vihorni levokrilni fudbaler je već duže vreme na meti Barse, a kako prenosi "Marka", dva tima su postigla dogovor i katalonski tim je spremio 40 miliona funti za Bejla.

Bejl bi trebalo da se obaveže na petogodišnju vrednost i prema tom ugovoru će zarađivati pet miliona evra godišnje, a Barselona je u ovoj trci pobedila Čelsi i Mančester siti.

Katalonski tim bi ovu sezonu mogao da završi bez trofeja, ako ne savlada Bilbao u finalu Kup kralja. Tito Vilanova je najavio renoviranje tima i očito da je ovo prvi korak na tom putu, na kom bi Barsa trebalo da povrati prvo krunu u Primeri, a potom i u Ligi šampiona, za šta joj je potrebna sveža krv.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: