Nazad

Troicki protiv Delpa, Đoković na Davidenka

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 16.08.2012 - 12:35

Troicki za plasman u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju od 17 sati igra protiv Argentinca, Novak Đoković iza ponoći sa Rusom.

Slede mečevi osmine finala na turniru u Sinsinatiju, koji se igra za nagradni fond od 2.825.280 dolara. Danas će od naših tenisera prvi na teren Viktor Troicki koji će za plasman u četvrtfinale igrati protiv Argentinca Huana Martina Del Potra.

Troicki i Del Potro do sada su odigrali pet mečeva i Argentinac ima maksimalan učinak. Poslednji duel imali su na turniru u Roterdamu, u februaru ove godine.

Za plasman u treće kolo Troicki je savladao Australijanca, Lejtona Hjuita.

Od jedan sat posle ponoći Novak Đoković igra svoj meč osmine finala, a rival trenutno drugom teniseru sveta je Rus Nikolaj Davidenko (50). Do sada su odigrali sedam mečeva i Srbin vodi sa 5:2, poslednji okršaj dvojice tenisera viđen je na US Openu prošle godine, Đoković je slavio u tri seta.

Đoković je mesto u osmini finala izborio trijumfom nad Italijanom Andreasom Sepijem.

Pobednik duela između Troickog i Del Potra u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz meča Endi Marej (Velika Britanija) - Žremi Šardi (Francuska), dok će Đoković ili Davidenko na megdan pobedniku meča Marin Čilić (Hrvatska) - Pablo Anduhar (Španija).

Titulu na turniru na mastersu u Sinsinatiju brani Endi Marej.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: