Nazad

Tuča u Skoplju, povređen Gečevski

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 02.09.2012 - 12:10

Nemile scene na meču MZT Skoplja, učesnika ABA Lige i ukrajinskog prvoligaša Čerkasija.

Prijateljske utakmice teško da više mogu da nose takvu oznaku. Ono što se dogodilo na meču makedonskog MTZ Skoplja i Čerkasija iz Ukrajine koji vodi naš stručnjak Jovica Arsić, nikako ne ulazi u okvire prijateljskog.

Naime, meč ovih timova prekinut je zbog masovne tuče koju su započeli Gerogi Čekovski i Vinsent Hanter. Desilo se to u 26. minutu utakmice, kod rezultata 53:49 kada su se sukobili makedonski reprezentativac i Amerikanac.

Amerikanac je navodno napravio grub prekršaj pa su domaći burno reagovali.

Sevnule su pesnice, poleteli su tvrdi predmeti sa tribina, međi njima i stolice a onda se u publika našla na parketu. Arbitri su samo mogli da prekinu meč.

Posle tuče na preglede su morali Grnčarov i Gečevski koji će zbog težine zadobijenih povrede ruke biti van parketa dve sedmice ali bi trebalo da bude spreman za debi MZT Skoplja u Jadranskoj ligi. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: