Nazad

Tuča u Zenitu, Lazović u glavnoj ulozi

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 08.08.2012 - 18:29

Srpski internacionalac razmenio nekoliko udaraca sa Slovakom Tomašom Gubočanom na kontrolnoj utakmici prvog i omladinskog tima Zenita.

  Uvodne minute sparing meča prvog i omladinskog tima ruskog šampiona Zenita, obeležio je sukob Danka Lazovića, srpskog i Tomaša Gubočana, slovačkog internacionalca.

Lazović je igrao za omladince, s obzirom da nema prvo nastupa na A tim jer na njega za predstojeću sezonu ne računa trener Lućano Spaleti. U jednom duelu snažno je startovao na Gubočana, Slovak je tražio objašnjenje i nastala je frka, guranje i razmenjeno je par udaraca, piše ruski dnevni list Sovjetski sport.

Zavađene fudbalere rastavio je drugi naš internacionalac u Zenitu, Aleksandar Luković.

Meč je prekinut na nekoliko minuta, Gubočan se vratio na teren a Lazovića je u omladinskom timu zamenio Pavel Kirenko.

Poznato je da se Lazović nalazi na transfer listi Zenita, da čeka prelazak u drugi klub. Još se ne zna gde će nastaviti karijeru, turski Bešiktaš je navodno bio zainteresovan za usluge srpskog napadača. 

Do novog angažmana Lazović je trebalo da održava formu sa omladinskim timom, pitanje je da li će mu to biti dozvoljeno nakon ovog incidenta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: