Nazad

UEFA: Inijesta zasenio Mesija i Ronalda!

Izvor: Sportal - Svetski sport - Četvrtak 30.08.2012 - 20:45

Španski fudbaler i član Barselone Andres Inijesta na najbolji mogući način završio je ovo leto. On je u Monte Karlu proglašen za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2011/12, čime je zaokružio svoju veličanstvenu karijeru.

 Inijesta, koji se ovog leta i oženio, u protekloj sezoni bio je među najzaslužnijima za osvajanje jedingo trofeja katalonaca - Kupa Kralja, a bio je prva figura španske reprezentacije u pohodu na evropsku titulu na šampionatu Starog kontinenta u Ukrajini i Poljskoj.

 
- Počastvovan sam, a ovu nagradu posvećujem saigračima iz Barselone i reprezentacije Španije. Privilegija je i to što stojim sa velikim fudbalerima kakvi su Leo (Mesi) i Kristijano (Ronaldo) - kazao je Inijesta kome je nagradu uručio predsednik UEFA Mišel Platini. 
 
Špančev uspeh dobija na težini pošto je trijumfovao u konkurenciji najvećih imena svetskog fudbala -  prošlogodišnjeg laureata Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, igrača koji su u minuloj takmičarskoj kampanji zajedno postigli 133 gola (Mesi 73, Ronaldo 60)!

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: