Nazad

Ukrajinska teniserka: "Doping mi je u telo ušao putem seksa"

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Subota 15.05.2021 - 02:31

Ukrajinska teniska nada Dajana Jastremska, koja je početkom godine suspendovana zbog dopinga i tvrdila da joj je neko sipao drogu u piće, sada tvrdi da je kontaminirana tokom seksa sa bivšim dečkom?!

Njen bivši partner tvrdi da to nije istina FOTO: Getty Images
Jastremska je uverena da je pozitivna jer joj je njen bivši partner supstancu preneo tokom seksa. Njen bivši partner tvrdi da to nije istina, a napisao je i izjavu za komisiju koja se bavi ovim slučajem.
 
- U mojoj mokrači pronađen je mesterolon u vrlo malim količinama. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam naučnu potvrdu da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i da se ne preporučuje ženama zbog štetnih učinaka - govorila je posle suspenzije, a sada tvrdi da zna i kako je nedozvoljena supstanca došla u njeno telo.
 
Otac ukrajinske teniserke zamolio je navodnog dečka da preda uzorak kose za analizu, ali on je to odbio i više nije sarađivao s odbranom.
 
Rasplet slučaja trebalo bi da bude poznat krajem meseca.
 
 
Jastremska je u kratkoja, ali plodnoj teniskoj karijeri osvojila tri VTA titule, a najveći uspeh na gren slemovima joj je četvrto kolo Vimbldona 2019. godine.
 
Trener joj je naše gore list Saša Bajin, a poredili su je malo zbog stila igre, a više zbog izgleda, sa Mašom Šarapovom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: