Nazad

Umalo OTETA cela reprezentacija: Banda s puškama zaustavila autobus i šokirala igrače! (VIDEO)

Izvor: Mondo, OK Radio - Svetski sport - Utorak 23.03.2021 - 13:23

Fudbalska reprezentacija Belizea preživela je dramu pred meč kvalifikacija za Mundijal!

Odjednom su se pojavili... FOTO: Screenshot
Igrači su doputovali na Haiti i autobusom su se vozili prema hotelu u kome je trebalo da odsednu, međutim pravo niotkuda pojavili su se otmičari koji su im preprečili put.
 
Naoružani otmičari sa automatskim puškama zaustavili su autobus i naredili su vozači da otvori prozor kako bi s njim pregovarali. Delovalo je u jednom trenutku kao da je plan da otmu autobus sa fudbalerima, ali srećom pojavila se policija i uspela da ih rastera.
 
Grupa muškaraca pobegla je na motorima i fudbalerima nije bilo ništa, ali su se naravno uplašili kada su puškama počela da "zvekeću" nepoznata lica.
 
"Zgroženi smo onime što nam se dogodilo po dolasku na Haiti i u kontaktu smo sa FIFA i CONCACAF kako bismo pružili igračima maksimalnu sigurnost tokom boravka ovde. Iaku su svi vidno potreseni onim što se dogodilo, svi igrači su dobro i pokazali su hrabrost", zvanično je saopšteno iz Fudbalskog saveza Belizea.
 
Haiti i Belize se sastaju 25. marta, a od ranije je poznato da su otmice veoma česte u ovoj ostrvskoj državi pošto kriminalci mesečno otmu do 160 ljudi.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: