Nazad

US OPEN: Kraj za šampionku

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Sreda 05.09.2012 - 00:11

Viktorija Azarenka savladala Samantu Stosur sa 6:1, 4:6, 7:6 i postala prva polufinalistikinja Otvorenog prvenstva Australije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenutno vodeća teniserka na svetskoj rang listi, Viktorija Azarenka iz Belorusije, plasirala se večeras u polufinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je sa 2:1 u setovima (6:1, 4:6, 7:6) pobedila branioca trofeja Samantu Stosur iz Australije.

 
Azarenka će u meču za finale igrati protiv pobednice duela Marija Šarapova (Rusija) - Marion Bartoli (Francuska).
 
Beloruskinja, koja je postavljena za prvog nosioca turnira, bolje je počela meč i povela sa 3:0 u gemovima, ali je duel potom prekinut zbog kiše. Posle pauze Azarenka je osvojila set, medjutim, Stosurova je u drugom uspela da izjednači.
 
U trećem setu vidjena je najveća borba, pošto je Azarenka imala prednost od 4:2, ali je Stosurova izborila taj-brejk u kojem je, ipak, porazzena sa 5:7.
 
U preostalim mečevima četvrtfinala Ju-Es opena sastaće se Italijanke Sara Erani i Roberta Vinči, odnosno Ana Ivanović iz Srbije i domaća teniserka Serena Vilijams.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: