Nazad

US OPEN: Nole čeka devojke, Janko oko 20

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 04.09.2012 - 11:23

Novak Đoković čeka devojke da završe svoj posao na "Artur Ešu", dok Janko Tipsarević zna da neće početi pre 20 časova, a da li će kasnije zavisi od meča (13) Rišar Gaske - (4) David Ferer.

Velika je verovatnoća da će se u utorak uveče po našem vremenu preklopiti mečevi četvrtog kola u muškom singlu u kojem će se za plasman u četvrtfinale boriti (2) Đoković i (8) Tipsarević.

Đoković će svoj duel protiv (18) Stanislasa Vavrinke iz Švajcarske početi na najvećem stadionu tek nakon što duele četvrtfinala u ženskoj konkurenciji odigraju (1) Viktorija Azarenka i (7) Samanta Stosur, odnosno (3) Marija Šarapova i (11) Marion Bartoli.

Prvi duel počinje u 17 časova po našem vremenu, a u proseku mečevi ženskog singla traju oko sat i po vremena.

Nešto lakše biće oceniti početak Tipsarevićevog duela sa (19) Filipom Kolšrajberom iz Nemačke, jer je na "Luis Armstrongu" pre toga postavljen samo jedan meč, takođe četvrtog kola muškog singla između Gaskea i Ferera. Taj duel počinje u 18 časova po našem vremenu i svi su izgledi da će trajati duže od dva časa.

Ako se dogodi suprotno, onda će Tipsarević i Kolšrajber sačekati do 20 da počnu svoj duel. Ako ne, tada ćemo svi čekati epilog meča između Francuza i Španca, pre nego što na delu budemo gledali Tipsarevića, koji će se boriti za drugi uzastopni plasman u četvrtfinale US Opena.

Novak Đoković brani titulu u Njujorku, dok Janko Tipsarević brani četvrtfinale iz 2011. godine 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: