Nazad

US OPEN: Silna Ana

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 28.08.2012 - 20:18

Srpska teniserka odlično je startovala na poslednjem grend slemu sezone u Njujorku.

 Ana Ivanović ostvarila je sigurnu pobedu u prvom kolu US Opena.

 
Ona je na startu takmičenja u Njujorku nadigrala malo poznatu Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, posle 69 minuta.
 
Rani brejk, na startu meča, omogućio je Ani Ivanović da odmah povede igru i nametne svoj ritam. Ona je bez problema održavala vođstvo tokom prvog seta, a zatim ga i okončala u velikom stilu oduzevši protivnici još jednom servis.
 
U nastavku je Svitolina, koja je do glavnog žreba na US Openu prvi put u karijeri stigla kroz kvalifikacije, uspevala da vodi egal borbu sa Srpkinjom samo do četvrtog gema, ali je tada, pre svega iskusnija, i 163. mesta bolje rangirana Ivanović odmah iskoristila priliku i povela sa 3:1. Nakon toga ritunski je okončala meč i ostvarila cilj - plasirala se u drugo kolo i to bez dužeg zadržavanja na terenu.
 
Ana, koja je prošle godine završila takmičenje u trećoj rundi, u narednom meču odmeriće snage sa boljom iz duela Kimiko Date Krum (Japan) - Sofi Arvidson (Švedska). 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: