Nazad

Uznemirujuće scene: Napadač Napolija bez svesti iznesen sa terena (video)

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Ponedeljak 22.02.2021 - 12:44

Napadač Napolija Viktor Osimen doživeo je potres mozga tokom utakmice svog kluba protiv Atalante u Bergamu, kada je pao na leđa i potiljačnim delom glave udario o podlogu.

Situacija nije bila nimalo bezazlena FOTO: AP
Nigerijac je prethodno bio u duelu sa Kristijanom Romerom, došlo je do odgurivanja, posle čega je Osimen izgubio ravnotežu i bolno prizemljio, bez šanse da izbegne udar glavom o tvrdu zemlju.
 
Sve se to dešavalo maltene pred sam kraj meča, u trećem minutu nadoknade, pri rezultatu 4:2 za Atalantu koja je na kraju i dobila meč.
 
Osimen je ostao bez svesti posle udara, brzo mu je ukazana pomoć, a sa terena je iznesen na nosilima i sa bocom kiseonika kao podrškom pri disanju. Situacija nije bila nimalo bezazlena, što je u toku večeri potvrdio i Napoli u saopštenju u kojem je navedeno da je Nigerijac doživeo potres mozga.
 
Podsetimo da je Osimen letos iz Lila stigao u Napoli za čak 60 miliona evra.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: