Nazad

Van Persi broji dane do odlaska

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 17.07.2012 - 13:23

Holandski napadač pojavio se u klubu prvi put posle Evropskog prvenstva i letnje pauze, sa željom da što pre reguliše svoj status.

Robin van Persi uskoro će se sastati sa čelnicima Arsenala, kako bi zajedno definisali naredne korake.

Holanđaninu ističe ugovor narednog leta, a pošto je već saopštio da neće potpisati novi, ostaje da se vidi kome će ga "tobdžije" prodati i za koliko novca.

Kada bi ostao u Arsenalu još jednu sezonu mogao bi da ode bez obeštećenja.

"Robin se pojavio na treningu u ponedeljak i jasno stavio do znanja želi što pre da definiše svoju igračku budućnost", rekao je portparol Arsenala.

Još jedan proslavljeni golgeter londonskog kluba, sada kolumnista u listu "San", osvrnuo se na Arsenalov hronični problem odlaska najboljih igrača.

"Svakog leta Arsenal izgubi bar po jednog vrhunskog igrača i kao rezultat toga ništa ne osvaja", napisao je slavni Jan Rajt.

"Doskora su Mančester junajted i Čelsi bili najatraktivnije destinacije, sada je to postao Mančester siti. Neki misle da fudbaleri razmišljaju samo o novcu, ali to nije tačno. Siti plaća bogato, međutim, prava privlačnost krije se u šansi za osvajanje trofeja".

Rajt je dodao da Arsenal mora što pre da reši taj problem i skine sa sebe lošu reputaciju.

"Poštujem njihov biznis plan i to što ne žele da se uvale u dugove, ali klub gubi priključak sa najboljima". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: