Nazad

"Van Persi? Pa, on je već Juventusov..."

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 01.08.2012 - 18:51

FIFA menadžer Fabio Parisi rekao da je Holanđanin već potpisao ugovor sa Torinezima, ali da je taj papir još "zaključan u fioci". Englezi pišu da Mančester junajted još ne odustaje.

  Gde će završiti Robin van Persi?

Odgovor na to pitanje može biti i daleko i blizu, zavisno od toga da li ćemo verovati rečima FIFA agenta Fabija Parisija.

On tvrdi da je posao oko Van Persijeve selidbe u Italiju okončana prič.

"Juventus je potpisao ugovor sa Robinom van Persijem, ali on dugo stoji zaključan u stolu neke kancelarije u Torinu", izjavio je Parisi za TV kanal "Sportitalia".

Prema njegovom mišljenju, šanse da nekadašnji omladinac Fejnorda pojača Juventus su 8/10.

"To je samo moje mišljenje. Juventus želi da pobedi i dovede ga. Mnogi smatraju da je u idealnoj poziciji za to. Takođe, ne mislim da je Edin Džeko pravi igrač za crno-bele".

Dok u Italiji proveravaju istinitost njegove tvrdnje, u Engleskoj spekulišu dokle su stigli pregovori Van Persija i Mančester junajteda.

"Sandej ekspres" navodi da je osnovni Holanđaninov zahtev da zarađuje isto novca kao i Vejn Runi.

"Najbolji igrač Junajteda zarađuje oko 279.000 evra nedeljno, dok je Robin odbio trogodišnji ugovor Arsenala, prema kome bi na njegov račun svake nedelje 'legalo' 165.000. Van Persi bi voleo da pređe na Old Traford u poteri za trofejima, s obzirom na to da je prošli podigao 2005. godine, u finalu FA kupa", iznosi taj list.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: