Nazad

"VAR nije dobar, zbog nosa mogu da vam ponište gol"

Izvor: N1 info, OK Radio - Svetski sport - Sreda 04.12.2019 - 14:07

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin rekao je da nije zadovoljan kako funkcioniše VAR tehnologija, kao i da mora nešto da se promeni.

"Ako imate veliki nos mogu da vam ponište gol zbog ofsajda", rekao je Čeferin, a potom dodao da je VAR oduzeo spontanost u igri.
 
"Pogledajte Englesku, tamo se neke stvari ni ne proveravaju. Sa druge strane, u Italiji gledaju situacije po pola sata, ne sviđa mi se sve to. Pomoćne sudije više uopšte ne dižu zastavicu, samo čekaju, čekaju i čekaju. Fudbaleri su prestali da se raduju golovima i prvo čekaju da vide šta će VAR reći".
 
Prvi čovek evropskog fudbala rekoa je da neke stvari moraju da se reše.
 
"Nedavno smo u Nionu imali sastanak sa najboljim trenerima sveta. Bili su tu Jirgen Klop, Pep Gvardiola, Maks Alegri, Karlo Anćeloti i Zinedin Zidan. Predstavnik sudija Roberto Rozeti pokazao je jednu situaciju igranja rukom i pitao da li je to penal? Polovina je rekla DA, druga da nije. To mora da se reši", rekao je Čeferin.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: