Nazad

Vavrinka preokretom do polufinala

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 18.08.2012 - 09:24

Stanislas Vavrinka plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pošto je nakon preokreta savladao Miloša Raonića sa 2:6, 7:6(5), 6:4.

Duel Švajcarca i Kanađanina trajao je dva sata i 20 minuta, a Vavrinka će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Rodžer Federer – Mardi Fiš.

Iskusni 27-godišnji Švajcarac prošao je u polufinale možda i nezasluženo s obzirom da je tokom celog meča imao samo jednu brejk šansu koju je iskoristio.

U prvom setu Raonić je bio veoma ubedljiv, napravio je čak dva brejka i lako došao do vođstva od 1-0. Drugi set protekao je bez brejk lopte, a Vavrinka je u veoma nervoznom i neizvesnom taj-brejku uspeo da slavi sa 7:5 i izjednači.

Već u trećem gemu odlučujućeg perioda Švajcarac je napravio jedini brejk na meču, u osmom je Raonić imao dve brejk prilike da se vrati ali nije ih iskoristio i na kraju je poražen.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: