Nazad

Vidić: Najgore je iza mene

Izvor: Tanjug - Svetski sport - Nedelja 03.06.2012 - 12:31

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić izjavio je danas da je najteži period rehabilitacije posle teške povrede iza njega i da se nada da će biti spreman za start nove sezone u Premijer ligi.

"Ponovo mogu da trčim i na terenu radim stvari koje pozitivno utiču na mene, pre svega psihološki, jer su prethodna četiri meseca koje sam proveo u teretani bili veoma naporni", rekao je Vidić za "San".
 
On je dodao da je najteži period iza njega i da sa dosta optimizma gleda napred. "Preostaje mi samo da snažno radim i nadam se da ću spremno dočekati početak nove sezone", poručio je srpski fudbaler.
 
Vidić je početkom decembra prošle godine na utakmici protiv Bazela u Ligi šampiona pokidao ligamente kolena i od tada je van terena. Bez njega u timu Junajtedova odbrana nije bila tako stabilna kao prethodnih godina, a kao posledica toga izgubljena je i šampionska titula u trci sa gradskim rivalom Sitijem.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: