Nazad

Viljaš Boaš i zvanično preuzeo Totenhem

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 03.07.2012 - 14:28

Bivši trener Porta i Čelsija potpisao trogodišnji ugovor sa "pevcima", tri nedelje od odlaska Harija Rednapa.

Višenedeljna nagađanja o potencijalnoj saradnji Andre Viljaš Boaša i Totenhema ispostavila su se tačnim.

Bivši trener Porta, osvajač prvenstva, Superkupa i Kupa Portugala, kao i Lige Evrope, odlučio je da opet radi u Premijer ligi, posle neuspešne epizode na klupi šampiona Evrope - Čelsija.

Predsednik Totenhema Danijel Levi ukazao mu je poverenje i ponudio trogodišnji ugovor tri nedelje posle rastanka sa dugogodišnjim šefom struke Harijem Rednapom.

Osnovna želja rukovodstva Totenehema je da sa mladim stručnjakom ponovo obezbedi plasman u Ligu šampiona (prošle sezone im za to nije bilo dovoljno ni četvrto mesto u Premijer ligi), podmladi tim i igra ofanzivni fudbal.

Viljaš Boaš će prvog dana u novoj kancelariji održati sastanak sa Lukom Modrićem i pokušaće da ga privoli da ne prihvati bogate ponude za odlazak (u Čelsi i Real Madrid).

Poznato je da naredne sezone neće moći da računa na Vedrana Ćorluku (bio na pozajmici u Bajeru, pa prodat moskovskoj Lokomotivi), Niku Kranjčara (prešao u Dinamo Kijev), Rajana Nilsena (bez obeštećenja otišao u Kvins Park), ni Luja Sahu (otpušten).

Izvesno je da će dres "pevaca" naredne sezone nositi kapiten Ajaksa Jan Fertongen (u slučaju rešavanja spora sa "kopljanicima" oko procenta od transfera) i Islanđanin Gilfi Sigurdson, prolećno otkrovenje u ekipi Svonsija (zvanično igrač Hofenhajma).

Andre Viljaš Boaš biće predstavljen javnosti kao trener Totenhema na klupskoj konferenciji za novinare, zakazanoj za utorak popodne. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: