Nazad

Viljaš Boaš preuzeo Totenhem

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 17.06.2012 - 11:28

Mladi portugalski trener potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Vajt Hart Lejna, prenosi italijanska "Gazeta delo sport".

Nedoumica oko imena novog trenera Totenhema nije dugo trajala.

Dva dana posle otpuštanja Harija Rednapa, čelnici "pevaca" poverili su prvi tim Andre Viljaš Boašu, koji je prošle godine neuspešno radio u Čelsiju, a pre toga na klupi Porta osvojio prvenstvo Portugala, kao i Ligu Evrope.

Predsednik Totenhema Danijel Levi otpustio Rednapa zbog neuspeha u borbi za plasman u Ligu šampiona, uprkos tome što je ekipa zauzela četvrto mesto na tabeli Premijer lige (Di Mateov Čelsi "poništio" je taj uspeh osvajanjem Lige šampiona i automatskim plasmanom u elitno takmičenje).

Viljaš Boaš često je prethodnih nedelja dovođen u vezu i sa Liverpulom, ali je upražnjeno mesto Kenija Dagliša zauzeo trener Svonsija Brendan Rodžers. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: