Nazad

VIMBLDON: Ana u večernjim satima

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 26.06.2012 - 12:49

Najbolje rangirana srpska teniserka startovaće danas na trećem grend slemu sezone.

Ana Ivanović će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv Marije Hose Martinez Sančez iz Španije, a taj meč na programu je posle 18 sati. Organizatori nisu tačno odredili na kojem terenu će se igrati taj duel.

Četrnaesta i 51. tenisrka sa svetske rang liste do sada su se sastale samo jednom, 2010. godine u Rimu, a trijumfovala je Martinez Sančez rezultatom 6:4, 6:2.

Ukoliko savlada pet godina stariju protivnicu, Ivanovićeva će u drugom kolu igrati sa pobednicom meča između Japanke Kimiko Date Krum i Ukrajinke Katerine Bondarenko.

Ivanovićeva, koji je najbolji rezultat zabeležila na Vimbldonu 2007. godine, kada je stigla do polufinala, poslednja će igrati duel prvog kola od svih srpskih predstavnika.

Dan ranije Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki izborili su plasman u drugu rundu, kao i Bojana Jovanovski, dok su Jelena Janković i Vesna Dolonc eliminisane na startu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: