Nazad

Više od šest miliona dolara pomoći za slabije rangirane tenisere

Izvor: Beta, OK Radio - Svetski sport - Sreda 06.05.2020 - 14:45

Ženska teniska asocijacija (WTA), Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP), Međunarodna teniska federacija (ITF) i četiri Grend slem turnira najavili su danas formiranje "Programa za pomoć igračima"

Raspodelu novca nadgledaće WTA i ATP FOTO: Free Images
Više od šest miliona dolara prikupljeno je za pomoć za oko 800 slabije rangiranih tenisera koji su finansijski pogođeni zbog pandemije virusa korona.
 
Ženska teniska asocijacija (WTA), Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP), Međunarodna teniska federacija (ITF) i četiri Grend slem turnira najavili su danas formiranje "Programa za pomoć igračima".
 
Kako se navodi, finansijska pomoć pripašće teniserkama i teniserima, kao i dubl igračima, a raspodelu novca nadgledaće WTA i ATP.
 
Većina profesionalnih tenisera oslanja se na zarade na turnirima, a svi turniiri su suspendovani od početka marta zbog pandemije korona virusa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: