Nazad

Vreme je da osvojimo MUNDIJAL

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Sreda 30.03.2022 - 11:45

Portugalija je preko Severne Makedonije uspela da se domogne Svetskog prvenstva, a selektor Fernando Santoš se nada da "selesao" može do trofeja na Mundijalu.

FOTO: AP
Kristijano Ronaldo i drugovi su se najveće fudbalske smotre domogli putem baraža, pošto su u finalu pošto su golovima Bruna Fernandeša slavili sa 2:0.
 
- Jedini san koji imam sada, a dozvoljeno je sanjati, je da osvojim i treće takmičenje sa reprezentacijom. Osvojio sam dva, sada sanjam Svetsko prvenstvo – priznao je Santoš, koji je kao trener predvodio Portugaliju do trofeja na Evropskom prvenstvu i Ligi nacija.
 
Istakao je da Severna Makedonija nije imala nikakve šanse i da su njegovi izabranici zasluženo slavili.
 
- Bila je to zaslužena i poštena pobeda. Ne pamtim neku sjajnu akciju Makedonije. Na Mundijalu smo, usrećili smo 11 miliona Portugalaca - zaključio je 67-godišnjak iz Lisabona.
 
Podsetimo, Portugalija je morala da igra baraž, pošto je kvalifikacionu grupu okončala iza Srbije koja je direktno izborila plasman na Mundijal u Katar.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: