Nazad

Zaneti odigrao 800. meč za Inter!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 25.08.2012 - 09:27

U Rumuniji odata počast kapitenu "neroazura" koji je ušao u istoriju milanskog kluba.

  Havijer Zaneti je živa legenda Intera. Prvi među "neroazurima" ostvario je svojevrstan rekord nastupajući za milanski tim. U prvom meču plej ofa za plasman u Lige Evrope Argentinac je odigrao 800. meč u dresu voljenog kluba!

Proslava ovog značajnog jubileja nije mogla da bude lepša, saigrači su Zanetija častili trijumfom, savladali su rumunski Vaslui (2:0) i napravili veliki korak ka plasmanu u Ligu Evrope.

"Izuzetno sam srećan što sam ostvario ovako veliki i važan jubilej u velikom klubu kakav je Inter. Čast mi je još veća što sam u tome uspeo ka kapiten ekipe", ovako je Zaneti inače komentarisao svoj ulazak u klub 800.

"Postoji puno trenutaka koji su mi ostali u lepom sećanju, a posebno dva. Prvi je noć pre mog debija za Inter jer mi je to bilo ispunjenje sna. Drugi je noć pre finala Lige šampiona. Bio je to trofej koji smo lovili tako dugo i napokon smo uspeli nezaboravnim trijumfom u finalu", rekao je Zaneti.

"Nadam se da ću na kraju sezone podići jedan ili dva pehara. Nakon toga će biti vremena za porodicu i razmišljanje što ću dalje raditi", priznao je Argentinac.

Argentinac (39) je u Inter došao još 1995. a i posle 17 godina (dao 12 golova) provedenih među "neroazurima" raduje se startu nove sezone u Seriji A i saradanji sa trenerom Stramaćonijem.

"Imam zaista odličan odnos sa Stramaćonijem koji od Intera želi da stvori pravi tim i uspeh izgradi na pozitivnoj atmosferi koja već vlada u ekipi", smatra kapiten Intera.

I verni navijači milanskog kluba moći će da pozdrave kapitena i čestitaju mu 800. meč u dresu Intera već u nedelju. Doduše ne na Đuzepe Meaci jer Zaneti i kompanija, u prvom kolu Serije A, gostuju Peskari, novom članu elitnog ranga takmičenja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: