Nazad

Zbog propalog dogovora sa Interom, Spaleti ne preuzima Milan

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Utorak 08.10.2019 - 12:08

Italijan je tražio da mu bivši klub isplati jednogodišnju platu u iznosu od 5,5 miliona evra, ali mu je Inter ponudio znatno manje

Sporna otpremnina za otkaz dobijen u maju FOTO: AP
Iskusni italijanski trener Lućano Spaleti neće preuzeti Milan jer nije uspeo da se dogovori sa Interom oko otpremnine za otkaz dobijen u maju, prenosi ANSA.
 
Kako se navodi, Spaleti je tražio da mu veliki rival "rosonera" isplati još godinu plate u iznosu od 5,5 miliona evra, ali je Inter nudio "samo" dva miliona i dogovor je propao.
 
Spaleti je već utanačio finansijske uslove sa Milanom kako bi zamenio Marka Đampaola, kome je spremljen otkaz, ali nije hteo da ostane bez velike novčane naknade od Intera i nastaviće da dobija platu sve do leta 2021. godine.
 
Zato velikan sa "San Sira" mora da se okrene drugim trenerima i na meti su još jedan bivši Interov Stefano Pioli, nekadšnji Rome Rudi Garsija i doskorašnji Valensije Marselinjo.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: