Nazad

Zbog vređanja Evre četiri godine "hlađenja"

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 23.06.2012 - 14:05

Jedan navijač Liverpula zaradio je četvorogodišnju kaznu zabrane gledanja mečeva tog kluba i reprezentacije Engleske zbog vređenja fudbalera Mančester junajteda.

Navijač Liverpula Filip Genon moraće da "ohladi" do 2016. godine, pošto je utvrđeno da je na rasnoj osnovi vređao igrača Mančester junajteda Patrisa Evru.

Genon je viđen uživo na televiziji kako imitira majmuna na utakmici četvrte runde engleskog FA kupa između Liverpula i Junajteda.

Atmosfera je na toj utakmici bila posebno napeta, pošto je to bio prvi duel te dve ekipe od kada je napadač Liverpula Luis Suarez kažnjen sa osam mečeva neigranja zbog vređanja Evre na rasnoj osnovi.

Genon će osim zabrane da prisustvuje mečevima Liverpula i reprezentacije Engleske u naredne četiri godine morati da plati i 480 funti globe, a takođe će morati da zaobiće centar Liverpula četiri sata pre i posle utakmica. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: