Nazad

Zna li Barsa šta je pazarila?!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 21.08.2012 - 12:48

Na "Emirejtsu" ne žale što je Aleks Song napustio klub i preselio se u Španiju. "Nikoga nije slušao", kaže Venger.

Posle Robina Van Persija drugo zvučno ime koje je napustilo Arsenal je Aleks Song. Dok je za Holanđaninom jadikovao trener Tobdžija Arsen Venger je skoro pa pozdravio odlazak kamerunskog internacionalaca u Barselonu.

"Uvek je kasnio na treninge, za vreme priprema se ponašao ležerno i nije slušao trenere. Song se osećao obespravljenim jer je po njegovom mišljenju dobijao malo novaca" preneli su britanski mediji izjavu Vengera, pošto je Song napustio London.

Nekadašnji vezista Arsenala (branio je boje "tobdžija" od 2005 do 2012) karijeru nastavlja u Barseloni. On je potpisao ugovor na pet godina sa katalonskim klubom, vredan 19 miliona evra.

Song je, pišu britanski mediji, imao lošu komunikaciju sa trenerima Arsenala čije savete, naročito za bolje postavljanje u defanzivi, nije usvajao niti prihvatao, što je jedan od razloga zbog kojih ga je Arsenal tako olako prepustio Barsi.

Dok ga Londonu kritikuju u Barseloni ga slave, a Aleks Song ne krije sreću što je prešao u veliki klub.

"Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je najbolji tim na svetu. Oduvek sam maštao da zaigram u Barsi, još kao klinac" rekao je na predstavljanju Song:

"Nadam se da će tim nastaviti da pobeđuje. Ovo je pobednički tim. Daću sve od sebe na treningu i kada dobijem šansu da igram, igraću" tvrdi Kamerunac.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: