Nazad

Zvanično: Lampard novi menadžer Čelsija

Izvor: N1 info, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 04.07.2019 - 13:09

Frenk Lampard novi je menadžer fudbalskog kluba Čelsi, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Lampard je jedna od najvećih legendi Čelsija FOTO: FC Chelsea
 
"Neizmerno sam ponosan što se u Čelsi vraćam kao glavni trener. Svi znaju moju ljubav prema klubu, kao i da smo zajedno pisali njegovu istoriju, ali moj jedini fokus trenutno je na  spremanju tima za sledeću sezonu. Došao sam da radim naporno, donosim nove uspehe klubu, jer od stare slave se ne živi, i iskreno ne mogu da dočekam da počnem", rekao je novopečeni menadžer Plavaca.
 
Lampard je u sredu predveče stigao na Stamford Bridž kako bi obavio poslednje pregovore sa upravom kluba i zadržao se više od šest sati, čak do pola dva jutros, po britanskom vremenu.
 
Frenk je od Derbi Kauntija, koji je trenirao prošle sezone, dobio potvrdu da može da pregovara sa londonskim Plavcima.
 
Engleski mediji pišu da su pregovori toliko trajali jer je Lampard želeo potvrdu od prvog čovek akluba Romana Abramoviča da ozbiljno i dugoročno računa na njega, kao i da će mu dovesti odgovarajuća pojačanja kada istekne kazna od FIFA prema kojoj ne mogu da dovode nove igrače.
 
Frenk Lampard je jedna od najvećih legendi Čelsija, za koji je nastupao 13 godina i to u "zlatnom dobu" kluba, kada je osvojio ukupno 11 trofeja, uključujući tri titule Premijer lige i jednu Ligu šampiona.
 
Uz to nekadašnji reprezentativac Engleske je i dalje najbolji strelac u klupskoj istoriji sa 211 postignutih golova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: