Nazad

ZVANIČNO: Tijago Silva je Svetac

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Subota 14.07.2012 - 20:30

Pari Sen Žermen i Milan potvrdili da će brazilski štoper karijeru nastaviti u Francuskoj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samo dan nakon što je menadžer Tijaga Silva rekao da ne postoji nikakvi kontakti u vezi sa potencijalnim transferom njegovog klijenta u Pari Sen Žermen stigao je najbolji dokaz da menadžerima ne treba slepo verovatni. PSŽ i Milan su potvrdili da će Brazilac ubuduće igrati na Parku prinčeva.

Istom logikom za očekivati je da će koracima Silve uskoro i Zlatan Ibrahimović, pošto je i njegov menadžer juče rekao da od posla nema ništa već da novinari samo izmišljaju priče?!

PSŽ, inače, nije objavio finansijske detalje petogodišnjeg ugovora, ali su mediji ranije izvestili da će Rosoneri na prodaji Silve i Ibrahimovića zaraditi 65 miliona evra. Sada se pominje i suma od 42 miliona evra, ali samo za Silvu. Nama samo nije jasno kako ćeSilvio Berluskoni nadoknaditi odsustvo dvojice igrača koji u protekloj sezoni bili nosioci Milanove igre.

Uostalom, Alesandro Nesta je to najbolje rekao.
"Takve fudbalere ne možete pronaći na tržištu i ne postoji niko ko može da ih zameni".

Tijago Silva je, inače, evropsku karijeru počeo u Portu, potom je igrao u moskovskom Dinamu da bi se 2006. vratio u otadžbinu i naredne dve sezone proveo u Fluminenseu. Pre tri sezone 27-godišnji štoper je stigao na milanski San Siro, a danas se smatra jednim od najboljih fudbalera sveta na svojoj poziciji.

Prilagođavanje na Pariz ne bi trebalo da predstavlja prevelik problem, jer za Svece već igraju njegovi zemljaci Aleks, Maksvel, Nene i Tijago Mota (koji doduše brani boje reprezentacije Italije).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: