Holivudski predator nakon izlaska iz zatvora tuži državu

Zivot i stil - Nedelja 11.07.2021 - 13:05

Poznati komičar, Bil Kozbi, nakon nedavnog izlaska iz zatvora planira da tuži saveznu državu Pensilvanija zbog dve godine provedene u zatvoru, izjavio je njegov zastupnik.

FOTO: EPA FOTO: EPA
Kozbi se nada da će tužbom dobiti nekoliko stotina hiljada dolara odštete, piše Page Six.
 
„Gledamo način i sve pravne mogućnosti kako bismo mogli da podignemo tužbu protiv države Pensilvanije“, rekao je Kozbijev zastupnik Andrej Vajt.
 
Nedavno je Kozbi najavio da će snimiti i dokumentarnu seriju o svom žuvotu u pet epizoda, a najviše će govoriti o vremenu koje je proveo u zatvoru.
 
Podsetimo, američki komičar je osuđen jer je pre 17 godina u svojoj kući drogirao i silovao Andreu Konstand. Nakon toga su se nizale optužbe još skoro 60 žena, ali ti slučajevi nisu dobili svoj rasplet na sudu jer su proglešeni za zastarele.
 
Kozbi je u zatvoru bio od 2018. godine, a nedavo mu je ukinuta presuda nakon što je postignut sporazum s prethodnim tužiocem.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: