Zlostavljanje i sakaćenje konja u Francuskoj: Policija ne zna šta je motiv

Zivot i stil - Sreda 09.09.2020 - 12:46

Mesecima unazad Francusku potresa serija jezivih napada na konje, a poslednji se dogodio se u nedelju, južno od Dižona, na oko 300 kilometara od Pariza.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen FOTO: Free Images Osumnjičeni muškarac je uhapšen FOTO: Free Images
Više od 30 konja je ubijeno ili osakaćeno širom zemlje, a policija je saopštila u ponedeljak da je privela 50-godišnjeg muškarca, za koga se osnovano sumnja da je umešan u ove zločine, navodi "BBC". U međuvremenu, ovaj muškarac pušten je iz pritvora.
 
Osumnjičeni muškarac je uhapšen u Alzasu, a za njim se traga zbog napada u Jonu, severozapadno od Dižona, koji se dogodio prošlog meseca. Policija je objavila foto-robot osumnjičenog koji je primećen na mestu zločina.
 
Vlasnik jednog imanja je pozvao policiju oko dva sata iza ponoći nakon što je na svojoj livadi ugledao svetla baterijskih lampi.
 
Za razliku od prethodnih napada, ovim životinjama nisu nanete teške povrede. U svim prethodnim napadima, životinjama su odsecani delovi tela i ubijane.
 
Policija ne zna zašto su konji meta napada.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: