Amerikanac dva puta za tri godine dobio milione na lutriji

Zivot i stil - Subota 27.06.2020 - 13:35

Amerikancu Marku Klarku dvaput je za rukom pošlo ono što većini ljudi ne uspeva nijednom u životu, budući da je na "greb greb" lutriji u dva navrata dobio po četiri miliona dolara.

Živi mirnim penzionerskim životom FOTO: ABC News Živi mirnim penzionerskim životom FOTO: ABC News
Prvi put je do dobitka došao pre tri godine, kada je, isporučujući gorivo na jednu benzinsku pumpu, kupio srećku instant lutrije, sastrugao bar kod i ugledao uputstvo koje je glasilo: "Obratite se službeniku".
 
Kako je i predviđeno, službenik je potom sa srećke sastrugao ostatak premaza, a zatim, sa šokiranim izrazom na licu, rekao: "Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara".
 
Kako navodi CNN, Mark je seo u svoj kamion i vratio ga u firmu u kojoj je bio zaposlen, i potom otišao do kuće svojih roditelja da im saopšti lepe vesti, da bi se nedugo zatim penzionisao.
 
Međutim, ovog meseca je još jednom kupio srećku "greb-greb" lutrije države Mičigen, i ponovo dobio istu sumu.
 
On kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je pre desetak godina dao njegov sada pokojni otac, kao i da se zbog toga možda radilo o srećnom novčiću koji mu je pomogao da još jednom dođe do dobitka.
 
Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem - pecanjem, navodi CNN.
Tanjug

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: