Avion parkiran na aerodromu već deset godina, niko ne zna čiji je

Zivot i stil - Ponedeljak 28.01.2019 - 13:44

Putnički avion "Mekdonel Daglas" skoro deceniju stoji parkiran i netaknut na aerodromu u Madridu i niko ne zna kome pripada.

Veruje se da je parkiran na aerodromu od 2010. FOTO: YouTube/printscreen Veruje se da je parkiran na aerodromu od 2010. FOTO: YouTube/printscreen
Veruje se da je avion parkiran na aerodromu "Adolfo Suarez Barahas" od 2010. godine.
 
Direktor aerodroma Elena Majoral zatražila je informaciju o vlasniku aviona u Službenom glasniku. Ova objava stajaće naredna tri meseca i ukoliko se vlasnici ne jave, avion će biti prodat na aukciji, a novac će otići u budžet Španije.
 
Britanski dnevnik "Indipendent" navodi da je vrlo malo verovatno da će se vlasnici javiti jer, ukoliko bi to učinili, čeka ih pozamašna suma za porez i ležarinu aviona.
 
Istraživanja španskog dnevnika "Pais" pokazuju da je letelicu u julu 2010. godine kupila kompanija "Saikus er" sa sedištem na Kanarskim Ostrvima. Ta firma bankrotirala je u decembru iste godine.
 
Poznato je postoje groblja aviona širom sveta, ali je neuobičajeno da putnička letelica toliko dugo stoji na nekom od aerodroma.
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: