Baka (82) bodibilder “ubila Boga” u provalniku: Slomila sto na njemu, pa se hvalila čime ga je sve mlatila

Zivot i stil - Ponedeljak 25.11.2019 - 14:10

Lopov iz SAD napravio je ogromnu grešku kada je pokušao da opljačka bodibilderku u penziji

Baka ga nalupala svime što joj je palo pod ruku FOTO: Twitter Baka ga nalupala svime što joj je palo pod ruku FOTO: Twitter
Provalnik iz SAD nije se dobro proveo kada je u četvrtak pokušao da opljačka jednu baku u američkoj državi Njujork, pa je posle završio u bolnici.
 
Ispostavilo se da je nabasao na nagrađivanu bodibilderku Vili Marfi (82) koja se upravo spremala za spavanje. Krenuo je da joj lupa na vrata i tražio da zove Hitnu pomoć. Vili nije nasela, pa je razvalio vrata, zbog čega se gorko pokajao.
 
- Bilo je donekle mračno, stara sam i sama, ali sam takođe jaka. Odabrao je pogrešnu kuću - rekla je penzionerka za američke medije pokazujući bicepse.
 
Baka ga je nalupala svime što joj je palo pod ruku, a počela je ni manje ni više nego od stola.
 
- Dohvatila sam sto i krenula da ga udaram. I pogodite šta? Sto se slomio – prepričava baka svoju prvu reakciju.
 
To je nije obeshrabrilo pa je počela da lupa provalnika sa metalnim nogama stola. Stigla je i da otrči po šampon i poprska ga po očima. Posle toga je dohvatila metlu da ga još malo dokusuri.
 
Kada je završela sa njim morala je da ga izvlači iz kuće, što ipak nije bilo lako iako tvrdi da iz benča još uvek može da podigne 100 kilograma.
 
- On hoće da beži glavom bez obzira. Ja pokušavam da mu pomognem u tome, ali je pretežak, ne mogu da ga pomerim.
 
U tom trenutku stiže policija koju je Vili zvala kad je provalnik krenuo da lupa na vrata.
 
- Kada su došli ležao je na podu, dobro sam ga udesila. Mislim da mu je bilo drago kad su ga odvezli – kaže opasna baka.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: